Despre noi

Suntem Gelu Trading Company si de mai bine de 20 de ani comercializam produse de calitate pentru mobilier si amenajari. Avem sediul in Bucuresti, capitala Romaniei, tara de care suntem foarte mandri. Oferta noastra s-a adresat pana acum exclusiv companiilor producatoare de mobilier, zona in care si activam.

Acest magazin online da posibilitatea clientului final, persoanei fizice care pana acum nu putea sa intre intr-o relatie comerciala cu noi sa isi poata cumpara manerul, butonul sau cuierul dorit, fabricate de cele mai prestigioase companii din lume.

Din pacate, celelalte produse ale noastre din portofoliu pot fi deocamdata achizitionate exclusiv de catre o presoana juridica.

In plus, daca doriti sa achizitionati manere din portofoliul oricaruia dintre producatorii afisati pe site si nu sunt in oferta noastra curenta o puteti face exclusiv ca persoana juridica.

Produsele comercializate sunt produse originale furnizate de producatorii afisati pe site. Sunt produse de calitate medie - inalta care inglobeaza in ele un design original. Nu vindem copii sau produse de consum.

Ne straduim sa va asiguram un serviciu de un nivel ridicat asa cum asiguram si clientilor nostri, persoanele juridice. Plecam de la buna credinta si de la ideea ca atat dvs cat si noi trebuie sa fim multumiti si bucurosi ca ati intrat in posesia unui maner de calitate, cu design, si ca v-ati rezolvat problema.

Va rugam sa aveti in vedere ca fiecare dintre noi poate percepe diferit un asemenea obiect. Ne adresam si simturilor si in aceasta zona, nici macar sotul si sotia nu percep la fel o culoare, o forma etc. De aceea, va rugam sa nu va pripiti la alegere. Atunci cand aveti alaturi un producator de mobilier sau un arhitect cereti-le sfatul.

Va mai rugam sa tineti cont ca produsele sunt importate si ca stocul este fluctuant si poate suferi mereu modificari datorita conditiilor exceptionale generate de pandemie. Iar pentru aceia dintre noi care spun ca numai romanii gresesc si nemtii sau italienii nu, va spunem cu mana pe inima ca nu este asa. Ei au insa in schimb, intelegere si rabdare si trateaza orice neajuns cu buna credinta!

Nu activam pe un segment comercial de masa cu produse simple, in cantitati mari, produse in China sau Turcia.

Variatatea mare de produse, modele, dimensiuni si numarul mare de finisaje ale furnizorilor nostri, cat si raportul calitate/pret fac imposibila existenta unor stocuri mari. De aceea, va rugam sa verificati cu colegii nostri mereu stocul si sa reveniti cu interogarea cand va hotarati.

Suntem “batrani” deja in piata specializata B2B si stim cat de greu este uneori in cadrul unui proiect sa se ia o decizie cand sunt alaturi 3 parti: clientul, arhitectul si producatorul de mobila.

Desi manerul este un obiect mic si fara influenta prea mare in bugetul total al unui mobilier, importanta sa este deosebita atat ca si design cat si ca functionalitate.

Puteti avea pe mobilierul dvs “o piesa” adica un produs cu design original si cu o executie buna. Nu uitati totusi ca este numai un maner (care va fi si piesa cea “mai chinuita” a mobilierului) si nu ii cereti mai mult decat poate.

Si nu uitati ca exista moda si design si in mobila. Manerul sau butonul este produsul cel mai versatil al mobilierului: il puteti schimba oricand chiar si dvs!


Despre brandurile comercializate 

Siro este un producator austriac de manere pentru mobila cu o istorie indelungata. In acest moment este probabil cel mai bun la categoria de produse mediu-inalt si design original. El este sursa de "inspiratie" (adica de copiere) de mai bine de 30 de ani pentru multe alte companii din lume.

Suntem importator si distribuitor autorizat SIRO Austria.

    

Giusti este un producator italian consacrat de manere pentru mobilier, un artizan al prelucrarii metalelor si cu un design adecvat in zona culturala.Nu produce pe stoc si de aceea termenul de livrare al unui produs care nu este in stocul curent este destul de mare. Cel mai adesea merita asteptarea mai ales pentru proiectele cu termen mai mare. 

Suntem importator si distribuitor Giusti Italia.

 

Ambii furnizori de manere creeaza produse specifice diferitelor culturi europene in zona de mobilier clasic. Achizitionand un model clasic sau vintage veti fi sigur ca este original si veti scapa de cosmarul kitsch-ului.

Pe zona de manere moderne calitatea materialelor si a finisajelor le justifica indiscutabil diferentele de pret.


Expertiza noastra in piata de materiale de mobilier este ampla. Experienta acumulata in peste 27 de ani de activitate este vasta.

Nu suntem o companie mare dar suntem o companie serioasa, muncitoare ca si cele care ne furnizeaza produsele. Aveti incredere si rabdare cu noi caci de ele toti avem nevoie in zona de design.

Daca considerati ca aveti nevoie cereti-ne sfatul. Chiar daca magazinul online este operat de persoane mai tinere, oricand poate interveni o persoana cu experienta si exepertiza din companie pentru a va ajuta.

 

 Si...nu uitati sa ne trimiteti poze. Cu siguranta veti fi multumiti de produsele achizitionate!