Metode de plata

Metode de Plata:

Plata produselor comandate se poate face prin plata online cu card bancar, ordin de plata/transferul bancar.

In cazul in care alegeti plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dvs se face prin intermediul PlatiOnline, iar noi nu vom stoca niciun fel de date referitoare la cardul dvs. Institutia emitenta va proceda la validarea si autorizarea platii. Daca tranzactia nu se va procesa din motive independente noua, contractul dintre Cumparator si Vanzator nu se va incheia si nu vom avea obligatia de a livra produsele, insa puteti alege o alte metoda de plata sau procesarea unei alte plati.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dvs, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Clasic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de pe card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatii dvs sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dvs.

PlatiOnline.ro functioneaza prin sistemul autorizare/incasare astfel:

De pe site-ul ManereMobilier, la ultimul pas al formularului de comanda clientul este directionat pe pagina securizata PlatiOnline.ro unde introduce datele cardului→PlatiOnline.ro verifica datele cardului si cere autorizarea platii prin sistemul aditional de securitate 3D Secure→Clientul autorizeaza plata prin parola 3D Secure→Suma este blocata in contul clientului→Comerciantul(ManereMobilier) este notificat ca plata a fost autorizata→Depozitul proceseaza comanda in termenul afisat pe site→Coletul este preluat de curier,moment in care se trece la incasarea sumei blocate, integral.

Asadar, atunci cand inregistrati comanda si autorizati plata, contravaloarea acestia va fi blocata in contul dvs si la dispozitia noastra. Conform reglementarilor Visa si Mastercard incasarea sumei se face in momentul in care expediem comanda catre dvs (moment in care parasesc depozitul

Daca se constata ca expedierea nu este posibila, clientul este notificat si se trece la deblocarea sumei (conform legilor in vigoare, deblocarea poate dura intre 1-30 zile, in functie de banca emitentului).

In cazul produselor unde se specifica ca se aduc pe comanda, plata este autorizata si se trece la incasarea sumei blocate in momentul in care va este confirmat termenul de livrare, iar dvs reconfirmati. 

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al Cumparatorului cu numele maneremobilier.

Plata prin ordin de plata/transfer bancar se face in contul bancar al Vanzatorului pe baza facturii proforme. Plata se considera efectuata la data la care suma achitata de Cumparator a ajuns in contul bancar al Vanzatorului. 

In momentul primirii comenzii Vanzatorul va informa Cumparatorul cu privire la disponibilitate si termen de livrare.

Daca Vanzatorul nu poate livra Produsele la un termen acceptat de Cumparator, i se va returna suma de bani achitata.

Veti regasi factura fiscala in colet impreuna cu Bunurile dvs, dar si pe e-mail.