Politica de Livrare si Retur

Livrare:

In functie de disponibilitatea produselor, termenul de procesare al comenzii poate varia.

Pentru produsele aflate in stoc, termenul de procesare al comenzilor este de 1-2 zile lucratoare, in timp ce pentru produsele aduse pe comanda termenul este de 10-14 zile lucratoare.

In cazul in care cantitatea solicitata de Cumparator nu este disponibila pe stoc la momentul lansarii comenzii, acesta va fi instiintat de noul termen si va putea decide daca este de acord sau nu.

ManereMobilier (www.maneremobilier.com)va pune la dispozitie livrarea prin curier, respectiv Cargus sau Fan Courier.

Livrarea se va face la adresa mentionata de catre Cumparator.

Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei.

Taxa de livrare porneste de la 18 RON (inclusiv TVA) si poate suferi modificari in functie de destinatia sau greutatea coletului.

Sambata, Duminica si in perioada sarbatorile legale nu se expediaza comenzi.

In cazul in care comanda poate suferi intarzieri, Cumparatorul va fi anuntat prin e-mail la adresa mentionata in comanda.

Termen de livrare: 2-3 zile lucratoare de la plecarea coletului din depozitul nostru (acest termen se adauga la termenul de procesare al comenzii).


Retur/dreptul de retragere:

Depunem toate eforturile ca informatiile de pe acest site sa fie cat se poate de precise. Insa, nu putem garanta ca toate descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale sunt precise, complete sau fara niciun fel de eroare. Daca un produs este diferit fata de descrierea de pe site, il puteti returna respectand Politica de Returnare a site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Produsele se pot returna numai daca Cumparatorul a notificat intentia de retur pe e-mail (office@gelutrade.com) catre Vanzator si prin completarea formularului de retur de mai jos.

Consumatorul, persoana fizica, are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii de la incheierea contractului.

Cumparatorul are obligatia sa returneze produsul cumparat doar in ambalajul original si in starea in care a fost receptionat, fara urme de montaj sau alte interventii. Daca un produs va fi deteriorat sau va avea urme de uzura, zgarieturi ne rezervam dreptul de a refuza returul.

Formularele de Retur a caror data de completare excede termenul maxim prevazut nu vor putea fi luate in considerare.

Returul produselor se face prin curier, la sediul Vanzatorului, respectiv Gelu Trading Company, Strada Pecineaga, nr 61, sector 5, Bucuresti. Costurile directe pentru returul produsului cad exclusiv in sarcina Cumparatorului. 

Dupa primirea returului, Vanzatorul va verifica starea produselor si va returna suma de bani platita (din care se vor scadea taxele de transport) in termen de maxim 14 zile in contul Cumparatorului indicat in formularul de retur.

Pentru comenzile achitate cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare.